Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

ez is

0 Tovább

Így őrjöngtek a drukkerek

Az ukránokkal társházigazda lengyel válogatott pénteken 1-1-es döntetlent játszott a görög csapattal a labdarúgó Európa-bajnokság varsói nyitómérkőzésén. Mindkét csapat szurkolói csalódottak voltak az eredmény miatt. A lengyel rajongók szerint ez az eredmény ugyan nem tragédia, de ezért lehetett volna jobb is. A görögök a kihagyott büntető miatt bosszankodtak. Oroszország esélyt sem adott Csehországnak az Európa-bajnokság péntek esti meccsén, 4-1 re verték a cseh válogatottat. Az orosz rajongók eufórikus hangulatban ünnepelték a győzelmet.  Az orosz–cseh meccs alatt a lembergi szurkolói zónában verekedés tört ki. Az ott tartózkodó orosz és ukrán drukkerek szólalkoztak össze. Az ukránok hangosan buzdították a cseheket, ezt vették zokon az arra járó oroszok, ám a mérkőzés lefújását követő néhány pofon után a biztonságiak és a rendőrök rendet tettek a mintegy húsz szurkoló között.

0 Tovább

Kikapcsolhatatlan ébresztőóra

Nincs szundi gomb, és ha kihúzzuk az ébresztőt a konnektorból, akkor sem kapcsol ki. Ha el szeretnénk hallgattatni a csipogást, ki kell mennünk egy másik szobába, és beütni az aktuális dátumot. Íme, a tökéletes megoldás hétalvóknak. Paul Sammut, a New Jersey-i fiatal mérnök megunta, hogy soha nem tud időben felkelni, ezért feltalálta a világ legidegesítőbb ébresztőóráját, melyet csak úgy tudunk kikapcsolni, ha tényleg felkelünk. Mire a szerkezetet hatástalanítjuk, garantáltan nem lesz kedvünk visszafeküdni.  Úgy tűnik nem csupán Paulnak jelent problémát a reggeli felkelés, hisz másfél hónappal az első darab eladása után a fiatalember már a sorozatgyártás elindításán dolgozik.  

0 Tovább

Másfél év börtön Hunvaldnak

Gál György volt erzsébetvárosi szabad demokrata politikus nyolc és fél évet, Hunvald György volt szocialista polgármester és országgyűlési képviselő egy év hat hónapot kapott az erzsébetvárosi korrupciós ügyekkel összefüggő, a Fővárosi Törvényszéken pénteken kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítélet szerint.

0 Tovább

Csak Schmitt Pál kegyelmében bízhat Geréb Ágnes

Másodfokon szigorította a Fővárosi Ítélőtábla Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász első fokon kiszabott büntetését, a két év fogházbüntetés mellett a korábbi öt helyett tíz évre tiltották el szakmájától. A szülész feltételes szabadságra sem bocsátható. Geréb Ágnes kegyelmet kér Schmitt Pál köztársasági elnöktől.

0 Tovább
«
12

Live Info Blog

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek