Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

ez is

0 Tovább

Foci

0 Tovább

A Rennes kapusa "bereinázta"

A Rennes-Montpellier mérkőzésen a vendégek 2-0-ra győztek, amivel 3 pontos előnyre tettek szert a bajnoki címért folyó harcban a PSG-vel szemben. A meccs azonban több szép vagy érdekes jelenetet hozott. A második Montpellier-gólhoz hasonlót idén Pepe Reina, a Liverpool kapusa kapott a Sunderland ellen. Itt Cabella lövése pattant a kapufáról Costil kapus fejére-hátára, és onnan egyenesen a hálóba. Korábban a hazaiak Pitropia gyönyörű ollózásából lőhettek volna gólt, ám a lövés a felső lécről kifelé vágódott.

0 Tovább

Neymar megint varázsolt

A brazil bajnokság legnagyobb esélyese 3-0-ra nyert a Guarani ellen. A több európai sztárcsapat által figyelt Neymar két góljával pecsételte meg a hazaiak vereségét, de ezen kívül is bemutatott egy olyan trükköt, amit kevesen tudnak éles meccsen: a guruló labdát maga mögül emelte át a védőn.

0 Tovább

Live Info Blog

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

2013.08.21.
2013.08.14.

Utolsó kommentek